Våra produkter

Sedan 1986 har vi bistått marknaden med analyser och spelförslag kring trav- och sportspel genom varumärkena Dagens Spel, Snoken samt Travinfo.

Dagens Spel Sedan 1986 har Dagens Spel varit marknadsledande på spelinformation till svenska spelombud. Produkterna utgår från såväl ATGs travutbud som Svenska Spels sportutbud. Idag levererar vi tips och redaktionell spelinformation för samtliga av ATGs och Svenska Spels kanaler, samt till ATGs internationella partners. Det har gett oss en unik position bland svenska spelare - en relation har byggts upp med både trav- och sportspelare där Dagens Spels innehåll är en avgörande faktor för spelbeslut.

Vill du få Dagens Spel i tryckt format?
Ring oss på 08-706 24 00.

Klicka här för att se ett exempel på hur produkten ser ur.
Snoken Snoken är en mail/faxtjänst med den senaste spelinformationen. Den presenteras med ett kvickt och spelgenererande språk, med djupa analyser och sista-minuten-känsla som klargör spelarkollektivets misstag. Snoken är idag svenska ombuds främsta källa till andelsspel och finns för både spel på trav och sport. 2014 lanserades även www.snoken.se med kompletta travanalyser.

ATG
Snoken (fax/mail/skärmar) 525 kr/månad Exempel

Svenska Spel
Snoken (fax/mail) 455 kr/månad Exempel

Beställ nu via info@dagens-spel.se
eller ring oss på 08-706 24 00.
Travinfo För sista-minuten-tips och analyser till alla riksspel finns Travinfo. Varje produkt innehåller startlistor, fullständig ranking, spelförslag, analyser och intervjuer med tränare och kuskar.

ATG
Travinfo (fax/mail) 825 kr/månad Exempel

Beställ nu via info@dagens-spel.se
eller ring oss på 08-706 24 00.